Anma Programına Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Dernek binasında bir araya gelen davetliler saygı duruşunda bulunup, deprem şehitleri için dua etti.

Etkinlikte açıklamada bulunan AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker; "6 Şubat 2023 yılında meydana gelen ve Asrın Felaketi olarak adlandırılan depremin üçüncü yıldönümü dolasıyla Kahramanmaraşlılar derneğinde bir araya geldik. Depremde yaşamını yitiren deprem şehitlerimizi bir kez daha rahmetle özlemle anıyoruz. Acımız ilk günkü gibi. Asrın felaketi olarak nitelendirilen bu büyük yıkım, aynı zamanda milletimizin dayanışma ruhunu, yardımlaşma bilincini ve yeniden ayağa kalkma azmini de ortaya koymuştur. Bu süreçte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli ve kararlı liderliğinde devletimizin tüm imkânları seferber edilmiş, afetin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için tarihî bir seferberlik yürütülmüştür. Deprem şehitlerimizin mekanı cennet olsun"

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremler, herkesin gönlünde derin izler bıraktığını ifade eden Serik Kaymakamı Dr. Cemal Şahin; "6 Şubat Depreminin 3. Yıldönümü dolasıyla ilçemizde faaliyette bulunan Kahramanmaraşlılar derneğimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Depremde yaşamını vefat eden deprem şehitlerimizi rahmetle, özlemle ve dualarla andık. Deprem sonrası devletimiz ve vatandaşlarımız büyük bir dayanışma içerisinde yaraların sarılması için büyük bir seferberlik örneği gösterildi. Bu vesileyle 6 Şubat depreminin 3. Yıldönümünde deprem şehitlerimizi rahmetle ve özlemle anıyoruz. Bu süreçte emeği ve katkısı olan herkese ve Serikli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
