17132,20%0,11
43,72% -0,01
51,91% 0,02
7022,83% -0,74
11752,66% 0,00
Kendisiyle aynı skoru yapan son şampiyon Ali Altuntaş ve İtalyan Alessandro Tadini’yi play-off’ta geçen genç golfçü şampiyonluk kupasının yanı sıra 6 bin Euro’luk büyük ödülün sahibi oldu.
19. Regnum Pro-Am, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi’ndeki Carya ve National sahalarında 28 ülkeden 184 oyuncunun katılımıyla yapıldı. 19. kez düzenlenen geleneksel organizasyonda bir pro, üç amatör oyuncudan oluşan 46 takım mücadele etti.

Turnuvada genel klasman gross birinciliğini 291 vuruşla Mihailo Dimitrievic (pro) Stanislav Linetsky, Victor Naishuller ve Robert Zebelyan’dan oluşan takım kazandı. Genel klasman net kategorisinde ise Almanya’dan gelen gurbetçi oyunculardan oluşan Ali Durmuş (pro), Uğur İleri, Tevfik Gülkün ve Erol Ayar’dan oluşan takım 264 net ile şampiyon oldu.

Organizasyonla ilgili bilgi veren Carya Golf Kulübü Müdürü Hasan Ceylan, Mart ayında düzenleyecekleri 20. Regnum Pro-Am’e 60 takım ve 240 oyuncunun katılmasını beklediklerini açıkladı. Ceylan, “Geleneksel turnuvamızda Avrupa ve dünyanın dört bir yanından profesyonel ve amatör oyuncuları buluşturmanın mutluğunu yaşadık. Antalya’daki hava koşullarına rağmen herhangi bir aksama olmadan turnuvayı tamamladık. Organizasyonda dereceye giren tüm takımları ve oyuncuları kutluyorum” diye konuştu.

Turnuvada dereceye giren Golfçülerin ödüllerini Regnum Carya Golf Müdürü Hasan Ceylan ve Regnum Otel İşletme Koordinatörü Tolga Yılmaz takdim etti.