16582,88%-0,82
43,54% 0,05
51,45% 0,09
6823,88% -1,23
11681,44% -2,69
Ziyarete; Serik İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hale Balseven, Serik Gülsün-Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Erdem, Serik Yüksek Öğrenim ve Bilim Vakfı Başkanı Recep Savaş, Serikli iş insanları ile ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Demir ve Özgür Karagöz katıldı.
Gerçekleştirilen görüşmede, Akdeniz Üniversitesi Serik İşletme Fakültesi ile Serik Meslek Yüksekokulu’nun mevcut durumu ve ihtiyaçları ele alındı. Eğitim kurumlarının gelişimine yönelik taleplerin dile getirildiği ziyaretin oldukça verimli geçtiği belirtildi.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Serik Yüksek Öğrenim ve Bilim Vakfı Başkanı Recep Savaş, “İhtiyaçlarımızın giderilmesi konusunda gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı ATSO Başkanımız Sayın Yusuf Hacısüleyman’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Demir ile Özgür Karagöz’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.