9167,58%0,98
38,57% 0,34
43,69% 0,42
4011,69% 0,20
6526,84% 0,67
11 Mayıs 2025 Pazar günü, Çandır Mahallesi Güreş Alanı’nda düzenlenecek etkinlikte, ülkenin dört bir yanından gelen pehlivanlar kıran kırana mücadeleler sergileyecek.
BAŞ PEHLİVANLAR DİYARI SERİK’TE HEYECAN DORUKTA
Türk güreş kültürünün en önemli miraslarından biri olan yağlı pehlivan güreşleri, bu yıl Serik’te yine büyük bir coşkuya sahne olacak. Her boydan güreşçilerin katılım göstereceği organizasyonda, başpehlivanlar arasında kıyasıya rekabet bekleniyor. Güreş alanında buluşacak olan güreş tutkunları, hem mücadelelerin heyecanını yaşayacak hem de geleneksel bir atmosferde bir araya gelecek.
BAŞKAN KUMBUL’DAN DAVET
Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe davet ederek şunları söyledi: "Pehlivanlar diyarı Serik’te ata sporumuzu yaşatmaya ve halkımızı bu önemli organizasyonda bir araya getirmeye devam ediyoruz. Geleneksel Serik Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde siz değerli hemşehrilerimizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Bu tarihi güreşlerin heyecanını hep birlikte paylaşalım. Şimdiden kol bağlayacak tüm güreşçilere başarılar diliyorum."
HERKESİ GÜREŞ ALANINA BEKLİYORUZ
Serik Belediyesi’nin titizlikle hazırladığı etkinlikte, güreşe gönül verenlerin bir araya gelmesi ve unutulmaz bir güreş atmosferi yaşanması hedefleniyor. Güreş alanında, vatandaşların konforunu sağlayacak birçok düzenleme de hayata geçirildi.
Serik Belediyesi, bu etkinlik için tüm vatandaşları 11 Mayıs Pazar günü Çandır Mahallesi Güreş Alanı’na davet ediyor.