• BIST 100

    16067,92%2,99
  • DOLAR

    44,05% 0,04
  • EURO

    51,35% 0,10
  • GRAM ALTIN

    7350,96% 1,04
  • Ç. ALTIN

    11856,29% 0,82

Yeniden Refah Partisi Serik Kongresi Yapıldı

Yeniden Refah Partisi Serik İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongresi yapıldı. Kongreye tek aday olarak giden mevcut Başkan Veysel Eftekin, Yeniden Refah Partisi Serik İlçe Başkanlığına seçildi.

Siyaset 18.11.2024 13:06:00 3881 0
Yeniden Refah Partisi Serik Kongresi Yapıldı

 


Serik Çok amaçlı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye Selamet Derneği Genel Başkanı ve Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Harun Yavuz Yılmaz, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Antalya Bölge Başkanı Abdullah Şek, Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Yeniden Refah Partisi Serik İlçe Başkanı Veysel Eftekin, eski belediye başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık, delegeler, partililer ve davetliler katıldı.
Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karagöz, divan üyeliklerine ise Ali Fuat Kütahyalı, Ali Ünal ve Mehmet Yorulmaz seçildi.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Serik İlçe Başkanı Veysel Eftekin şunları söyledi; “12 Temmuz'da genel merkezimizin teveccühü ile ilçe başkanlığına atandık ve akabinde teşkilat yapılanmamızı gerçekleştirerek çalışmalara başladık. Başta kaymakamımız olmak üzere daire müdürlerimizi, belediye başkanımızı, siyasi partilerimizin ziyaret ettikten sonra Esnaflarımızı dolaştık. Halkımızın gönlünü kazanabilmek için ziyaretlerimize devam edecek ve daima insanımızın yarınına koşarak onların yanında olacağız. Çünkü düsturumuz halka hizmet, hakka hizmettir diyoruz.” 
“Partimiz Türkiye'nin Üçüncü Partisi Olmuştur.” 
“Partimiz her gün büyümektedir. Her gün ailemize yeni katılımlar olmaktadır. Çok kısa sürede kayıtlı üye sayımızı yüzde 300 arttırdık. Hedefimiz çok daha fazla insanımızı partimize kazandırmak, Serik ilçe teşkilatını kuran ve partimize hizmet etmiş benden önceki ilçe başkanlarıma da ve onların yönetim kuruluna da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Partimiz Türkiye genelinde çok hızlı bir şekilde büyümektedir. Şu anda üye sayısı bakımından Türkiye'nin üçüncü partisi olmuştur.” 
“Akın Akın Partimize Koşuyorlar” 
“Artık Türkiye Yeniden Refah diyor. Akın akın partimize koşuyorlar. Çünkü Partimiz dış güçlerden icazet almayan milletimizden gizli görüşmeler yapmamış, pazarlık masalarına oturmamış, iktidarı Washington'dan, Londra'dan değil, aziz milletimizden istemektedir. Hedefimiz tek başına iktidar olmak, milli görüş prensiplerine ve projeleriyle milletimizin derdine derman olmaktır. Türkiye'nin kendi insan kaynağı ve kendi zenginlikleriyle kalkınabileceğini, öz değerlerini koruyarak arkasına tarihin verdiği kuvveti de alarak daha hızlı büyümenin olacağını savunan bu yolda yürüyen bir partinin neferleriyiz biz. Bu doğrultuda hizmet etmek bizim şiarımızdır. 
Serik teşkilatı olarak güzel müstesna şekilde hizmet etmek bizim için çok önemli bir vazifedir. Turizm ve tarımın merkezi dünyanın ve Türkiye'nin göz bebeği ilçemize daha güzel hizmetlerin ve faaliyetlerin yapılacağına inanıyoruz. Serik’te yaşayanların daha mutlu, huzurlu yaşamaları için biz de elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu huzurunuzda ifade ediyoruz.”
“Büyük Ve Gelişmiş Bir Türkiye Hayalini Gerçekleştireceğimize Yürekten İnanıyoruz”
“Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan önderliğinde oluşan barışın, huzurun, kardeşliğin, milli birlik ve beraberliği sağlandığı, Türk milletinin hayat standartlarını üzen kimsenin kimseyi muhtaç olmadığı, işsizin kalmadığı hak ve hukukun gerçekleştiği adaletin sağlandığı yoksula, yaşlısına, kadınına, gencine özellikle bebesine sahip çıkan büyük ve gelişmiş bir Türkiye hayalini gerçekleştireceğimize yürekten inanıyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Bizler milli görüşçüler olarak siyaseti makam ve rakam için değil Allah rızası için yapıyoruz. Siyaseti ticaret olarak değil ibadet olarak yapıyoruz. Bizim sevdamız Mehmet Akif'in, Necip Fazıl'ın, Necmettin Erbakan'ın ve Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsız ve güçlü bir Türkiye davasıdır. Bu dava biz, din, ırk, fark etmek kurtuluşa özlem duyan tüm mazlumların davasıdır. Hodri meydan hodri meydan diye haykıran Erbakan hocamızın davasıdır. Bu dava tüm dünya altındaki Doğu Türkistan'ın davasıdır. Bu dava ordular ilk hedefiniz Akdeniz'dir diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün davasıdır.”

Korkmaz, “İlk Seçimlerde Milli Görüş İktidar, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı…”
Yeniden Refah Partisi Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz da konuşmasında şunları söyledi; “23 Kasım 2018 Yeniden Refah Partimizin kuruluş günü. O tarihten bu yana Milli Görüş Teşkilatlarımız Türkiye'nin her yerinde her bucağında 81 il 976 ilçede tamamen kurularak çalışmalarına başlamıştır. Ve bir sene içinde Cumhuriyet tarihinde en büyük kongre diyebileceğimiz Ankara Arenada 65 bin kişinin katılımıyla kongremizi yaptık. 
Tabii partimizin kuruluşunda il başkanları bulamadılar. Partiyi kuramadılar. Kongre yapamazlar dediler Rabbime şükürler olsun hepsini gerçekleştirdik. Yeni kurulduk ama milli görüşün rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızla geçmişte bir 50 yılı var. Bugüne bugün burada anlatmaya gün yetmez bitiremeyiz. 2018 yılında kurulduk teşkilatlarımızın tamamını kurarak iki tane seçim yaşadık. Biliyorsunuz 14 Mayıs seçimlerinde yüzde 0.5 gösteriyorlardı biz 2.86 oy aldık. Bu tabii ki bunun karşılığı 1 milyon 535 bin oydu. Halkımızın teveccühü bu yöndeydi ve 5 tane milletvekili çıkardık. İkinci seçimlere geldik. Belediye seçimleri. Türkiye'nin tamamında, 81 il, 976 ilçe ve beldelerde Milli Görüş Teşkilatları adaylarıyla ve o gün baktığımız zaman bizi de 2.86 veya 2.5 oy alır diyorlardı. Rabbime şükürler olsun ki 7.4’e varan oy kapasitesiyle 3.5 milyona yakın oy aldık. Bugüne geldiğimiz zaman araştırma şirketlerini hep beraber takip ediyoruz. 10 civarında gösterenler var, 8 gösterenler var. Biz biliyoruz ki bizi kaç gösteriyorlarsa en az 2-3 misli oy alacağız. İlk yapılacak seçimlerde de milli görüş iktidar, genel başkanımızı da Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorum. Var gücünüzle, canla başla çalışmaya var mıyız? Milli Görüşçü isterse tekeden süt çıkarır.”

“Sokakta İki Kişi Yürüyorsa Bir Tanesi Milli Görüşçüdür”
“Bizler milli görüşçüyüz Erbakan hocamızın sözüyle de şöyle tamamlayalım. Sokakta iki kişi yürüyorsa bir tanesi milli görüşçüdür, bir tanesi de Milli Görüşçü olmaya adaydır diyor Erbakan hocamız. Bunu neden söylüyordu? Türkiye aslında bizim insanımızın ruh kökü milli görüştür.” dedi.
Kongrede ayrıca Selamet Derneği Genel Başkanı ve Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Harun Yavuz Yılmaz, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Antalya Bölge Başkanı Abdullah Şek de konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından yapılan oylamada 71 delegenin tamamının oyunu alan Eftekin, Yeniden Refah Partisi Serik İlçe Başkanlığına seçildi.

Yeni Yönetim
Yeniden Refah Partisi Serik İlçe Başkanlığı yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
Başkan Veysel Eftekin.
Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Kocabıyık, Emrah Kaya, Mustafa Kurt, Cevdet Kemeç, Mevlit Yiğit, Ramazan Eren, Süleyman Kartal, Yusuf Durmaz, Mehmet İnce, Ali Fuat Kütahyalı, Erdal Balcı, Halil Tan, Yusuf Gök, Kerim Kuş.

Namık Kemal Kılınç

Haber Editörü

Namık Kemal Kılınç

oguzofset@gmail.com

Başkan Söker: Siyasi görüşler farklı olabilir ancak devletin başını yok saymak kimsenin haddi değil

Çalıştığı İş yerini 8,5 milyon lira dolandırdı

Serik Spor Pendik sporu ağırlıyor

Serik’te Ebru-Hat ve Naht sanatı sergisi açılışı gerçekleştirildi

AK Gençlerden Serik’te Ramazan Yollarda Etkinliği

Başkan Söker Aşağıkocayatak mahallesi sakinlerine misafir oldu

Kaymakam Şahin öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Söker: Her kapıyı çalıyor, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz

SERGED’den Ramazan ayında birlik ve dayanışma iftarı

Antalya’da Şubat Ayı Güvenlik Ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Şahin, Alanya Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Belek’te şampiyon Liam Murray

Doktor Fuat Bigat için hastanede tören düzenlendi

Milletvekili Çelik ve Başkan Çetin’den Başkan Söker’e ziyaret

Junior World Cup Antalya 3–12 Nisan 2026’da Gerçekleşecek

Atatürk’ün Serik’e gelişinin 96. Yıldönümü coşkuyla kutlandı

Çocuk Doktoru Bigat kanser hastalığına yenik düştü

AK Parti Serik İlçe teşkilatı Gönül Sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi

Kadın Sanatçıların Eserleri Cross (Çapraz) Sergisinde

Vali Şahin: Kadın, Kültürümüzün ve Milletimizin Ana Öğesidir

Konyaaltı İlçesinde Kaçak Alkol Operasyonu

Başkan Söker’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Futsal’da Grup birincisi oldu

Ambulans şoförü Gülser: Direksiyonda saniyelerle yarışıyoruz

Antalya polisinin gururu kadın atış eğitmenleri

Başkan Turhat: Unutulmamalıdır ki, Türkiye’de değişim kadınların öncülüğünde olacak

Serik Spor Diyarbakır deplasmanından eli boş döndü

2026 turizminde yüzde 5-8'lik büyüme hedefi

Antalya'da Bucak kardeşler tutuklandı

Serikli genç güreşçi Osman Karaca bölge şampiyonu oldu

Yükleniyor

loading

Başkan Söker: Siyasi görüşler farklı olabilir ancak devletin başını yok saymak kimsenin haddi değil

AK Gençlerden Serik’te Ramazan Yollarda Etkinliği

Başkan Söker Aşağıkocayatak mahallesi sakinlerine misafir oldu

Kaymakam Şahin öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Söker: Her kapıyı çalıyor, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz

SERGED’den Ramazan ayında birlik ve dayanışma iftarı

Vali Şahin, Alanya Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Doktor Fuat Bigat için hastanede tören düzenlendi

Atatürk’ün Serik’e gelişinin 96. Yıldönümü coşkuyla kutlandı

Çocuk Doktoru Bigat kanser hastalığına yenik düştü

Milletvekili Çelik ve Başkan Çetin’den Başkan Söker’e ziyaret

AK Parti Serik İlçe teşkilatı Gönül Sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi

AK Parti Antalya İlçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi

BAŞKAN SÖKER’DEN ÖNEMLİ TAPU AÇIKLAMASI

Başkan Niyazi Alkan: İlk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz

Ali Çetin: Üye sayımız 279 bin 232'ye ulaştı

AK PARTİ SERİK TEŞKİLATI’NDAN TARİHİ ÜYE ARTIŞI

Milletvekili Coşar: Yargı Paketleri, İktidarın Yargı Reformu Adındaki Aldatmacasıdır

Anahtar Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Başaran: Biz milletin A planıyız hiç kimsenin B planı değiliz

Başkan Turhat: Kapalı kapılar ardında pazarlık sürecin önündeki en büyük engeldir

Serik Spor Pendik sporu ağırlıyor

Belek’te şampiyon Liam Murray

Junior World Cup Antalya 3–12 Nisan 2026’da Gerçekleşecek

Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Futsal’da Grup birincisi oldu

Serikli genç güreşçi Osman Karaca bölge şampiyonu oldu

Serik Spor Diyarbakır deplasmanında

Serikspor'da Şok Gelişme: Tufan Sadygov FİFA tarafından futbol faaliyetlerinden men edildi

Antalya Futbolunda Kara Leke Kadriyespor Sahadan Çekildi!

Kepezspor’da hedef İnegölspor karşısında 3 Puan

Serik Spora Transfer yasağı şoku

Başkan Söker: Serik Devlet Hastanemiz Hayırlı Olsun

Başhekim Serkan Kurt’a başarılı operasyon

Serik Hastanesine 11 Adet acil müdahale yatağı kazandırıldı

Kaymakam Şahin’den ilçe sağlık müdürlüğüne ziyaret

Serik Devlet Hastanesinde Organ Bağışı etkinliği düzenleniyor

Serik Devlet Hastanesinde KADES uygulaması tanıtımı yapıldı

KBB Uzmanı Dr. Kara Serik Devlet Hastanesinde göreve başladı

Dr. Bodur Serik Devlet hastanesinde göreve başladı

Serik Devlet Hastanesinde Bir İlk, Anevrizma Ameliyatında Estetik ve Konfor Ön Planda

“Normal Doğum Eylem Planı” hayata geçti

2026 turizminde yüzde 5-8'lik büyüme hedefi

Banu-Ufuk Cömertoğlu okulunda Sağlıklı Çocuk Sağlıklı Gelecek etkinliği düzenlendi

Mete Vardar’dan kredi kartı düzenlemesiyle ilgili önemli uyarı

Başkan Güngör: Manavgat, 52 ilden fazla vergi ödeyen ilçe

Antalya’da Ayrıştırılabilir kurumsal atıklar geri dönüşüme kazandırılıyor

Bakan Bolat'tan esnafa 4 yeni haber

Başkan Güngör: TOBB nefes kredisinde kredi hacmi 50 Milyar TL’ye yükseltildi

Serik’te Zeytin Hasadı ve Zeytinyağı Üretimi başladı

Başkan Güngör: Manavgat, 24 milyon gecelemeyle rekor kırdı

Nurten Öztürk, Türkiye’de Yılın Sosyal Etki Lideri oldu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14